понеділок, 2 грудня 2019 р.

Завершення проекту "Прозора та зрозуміла медицина Бердянська"

Добігає завершення наш черговий медичний проект. Цього разу ми спробували додати свої зусилля до розбудови партнерських відносин між медичними закладами міста та громадянами.

Хочеться трохи підбити підсумок та озирнувшись згадати що саме ми зробили:


Приємно було дізнатися, що МОЗ підтримав нашу ініціативу ;) і надіслав у заклади просвітницьки ролики з пропозицією траслювати їх відвідувачам. Наші медичні заклади були вже готові до таких пропозицій!

  • Розробили логотип БЦПМСД, наразі його використовують сьогодні для бейджів медичних працівників :) Дякуємо за ідею співробітнику Бердянського Центру первинної медико-санітарної допомоги Надії Литвиненко!
  • Організовували тренінги з надання першої медичної допомоги (дякуємо Рашид Насібуллін, це завдання не знімає з себе і зараз продовжуємо набирати групи
  • Обладнали компьютерною технікою тренінговий центр - придбали 7 компьютерів для учнів та ноутбук для викладача, а також провели в ньому навчання медичних працівників. Мабуть це було найважче завдання проекту, за 4 місяці понад 200 осіб пройшли навчання основам компьютерної грамотності та основам роботи з МІС, було не легко організувати навчання так щоб працівники з різним графіком могли відвідати всі заняття (середній показник відвідування склад 87%). Але це було того варте! Шалений інтерес до навчання та позитивні відгуки стимулювали нас працювати як найкраще. Метеріали курсів доступні за посиланням http://edu.univector.net/course/view.php?id=3
  • Завдяки нашим спільним зусилямм було розроблено та підписано Меморандум про співпрацю між ЦПМСД та БТМО у розбудові єдиного інформаційного медичного простору міста Бердянськ, текст доступний за посиланням https://drive.google.com/open?id=1QxGgS-3XKgzDowT0u3bQbIMpZY3H4n5H

За останні 8 місяців багато чого було зроблено і зараз, з висоти шляху який ми вже пройшли, можна сказати що дещо потрібно було робити трошки інакше :) але ж ми вчимося!

Щіро дякуємо усім причетним до цієї роботи, а особливо раднику GIZ Вікторії Василенко та проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО» Німецької федеральної компанії GIZ GmbH за фінансову підтримку та довіру вже другий рік поспіль!

Немає коментарів:

Дописати коментар